Dag 4

Development

Vandaag is de laatste dag en kwam ik op 'normale' tijd aan op het kantoor van Cloudwise (9 uur)

Mijn dag begon toen Gijs mij kennis liet maken met Onur, één van de drie 'developers' die bezig is met de nieuwe 'skilltree'. Dit is een leermethode waarmee ik zelf werk op school en waarvan Cloudwise nu een digitale versie maakt. Onur liet me de code achter de skilltree zien en wat er allemaal achter de schermen gebeurt op het moment dat je iets aanklikt op deze skilltree. Zelf vond ik dit erg interessant, omdat ik wel van programmeren houd, ik snapte echter vrij weinig van de code die werd gebruikt, het ging veel verder dan mijn kennis. Ook liet Onur mij zijn huidige probleem zien en hoe hij dit plande op te lossen, hij was toen al 8 uur met dit probleem bezig geweest! Later die dag hoorde ik trouwens een tevreden kreet van Onur: het was hem gelukt. Hierna vertelde hij en zijn collega Constantijn over hoe zij hebben geleerd om te programmeren en over wat voor studie ze hebben gedaan en wat ze daarvan geleerd hebben.

Hierna zette Gijs mij weer aan het werk door deze website af te maken en heeft hij me laten zien hoe je een Google site een domeinnaam kunt geven zodat u nu als lezer mijn verhaal kunt lezen. Ook dit vind ik een erg interessant onderwerp, omdat ik website creëren erg tof vind.

Tijdens de lunch werd ik door Eliza van 'marketing' gevraagd om een stukje over mijn stage hier te schrijven en dit sluit natuurlijk perfect aan bij mijn site die ik al aan het maken was.

Dit was het einde was mijn stage, ik heb een erg leuke tijd gehad en ik wil iedereen die ik heb benoemd hiervoor bedanken. Ik heb veer geleerd en veel ervaring opgedaan!

Einde dag 4

Einde stage...